|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|
[
D/\/\/ ]
29.08.2008 - 19:12:30 :: 2Kajman
Ahoj, pohled rozhodně chci ! :) No abych pravdu řekl, tak jsem na tebe nechtěl být tak ošklivý, ale zrovna se mi propagace Plattlingu vůbec nehodila do dlouho a složitě připravovaného plánu akce a rozhořčila mě tvá naprosto nečekaná a nevhodná invence. Sice pouze na chvilku, ale stačilo to abych ti odepsal. Tak se nezlob a měj se a pozdravuj klokany D.
2 Tomáš :
Tak na to jsem zvědavej - že se tam vejdeš je pochopitelný - Fík se taky vejde do Sabinky, ale.... : ))) Uvidíme Se a známe se... :) D.
[
Zmáťa ]
29.08.2008 - 10:53:39 :: vyúčtování
je v členské diskusi.
[
kajman ]
29.08.2008 - 06:16:55
:: 2 Dan
Hej co tak rozhorcenej projev? Ja jen napsal co si myslim, jestli nechcete aby na to nekdo reagoval, tak to nepiste verejne, nebo ja nevim. Ty blaho, ja ani nevim jakej nazor zastavam. Myslim si, ze clovek by se mel naucit jezdit na obojem pac to dohromady dost pomaha. To je asi tak muj nazor. Kdyz mi neco nejde tak to muzu bud odsoudit jako pakarnu, nebo se v tom snazit zlepsit, ale to je kazdyho vec. A ja nejsem zas tak daleko, jen co by kamenem dohodil. Jo a klokana jsem jeste nevidel, ale jestli chces, muzu ti poslat pohled

. Jdu neco delat. Uzijte si vikend
[
Zmáťa ]
28.08.2008 - 22:27:08
:: SE / EZ ...
Ahoj Dane,
já se do sveho EZ-tka naprosto v pohodě vejdu

. Zkoušel jsem to na Troje, nebo jak se ten volej jmenuje. Navíc já nikam nejedu, protože mám jinou akci a do Rakous se určitě ještě letos podívám.
Tak Perun s tebou
[
ladis ]
28.08.2008 - 16:17:01
:: kolo
mam kontakt jedine tak na garyho fisera
[
jirka ]
28.08.2008 - 14:31:01
:: to ladis
Hele Ladiku shanim kolo. Nejvic se mi libi Merida 700 nebo neco podobnyho (razeni dualy,hydrauliky brzdy, vidle nejakej dobrej zdvich s uzamykanim a osazeni, mno deore,) mas nejakej napad a kontakt? ted jsou slevy cca 20%, ale da se to sehnat i levnejc. Jira
[
Jirka ]
28.08.2008 - 13:31:17
:: to Kajman and to Dan
No pravdu mate oba, je fakt ze vlna te nauci ovladat lod co se tyce eskymaku, figur a taky posunes hranu odkud se vratis aniz by ses vyklopil. Ale na druhou stranu te nenauci cist vodu, najizdet prujezdy, atd. Vetsinou kdyz jedes reku po X-ty, vymejslis si to tezsi a zajimavejsi, coz pro me je prinos. Ja nejsem zadnej rodeista a tak se ve vlne dlouho neudrzim, pak stojim frontu na maso. Ale je to kazdyho vec. Navic ikdyz normalne neni voda, tak se obcas postesti, ze nekde neco tece a pak das veci, ktery normalne nejdou. Napr. jako my o vikendu Gosaubach. Hele Kajmane, shanim nahradni steheni operky na King Pina 6,3 s tema kurtama misto racen. V Cechach mi nikdo neni schopen pomoct. Nevis jak je sehnat. Oboje mi uz nekolikrat ruply. Dik Jirka
[
D/\/\/ ]
28.08.2008 - 12:17:29 :: nazor
Je naprosto jasny jakej nazor (kterej vsichni zname ) Kajman bude zastavat, ale důvod, proc se jede na Platno, jak mi Pavlik rekl, je ze to vyjde levnejc! ( no asi o stovku ??? ) navic na Plattlingu o vikendu to vypada asi jako ve frontě na maso před sámoškou. Navíc zmíněná partička jsou neochvějný zastánci a jezdiči na creekovkách a pokud by se Zmáťa do svého SE ještě vešel, tak si nemyslim, že bude jezdit dýl než mu odumře tělo. Malej Tomáš si koupil novou creekovku a na wigu si plattling také jistě užije "víc" než poměrně pěknou (pro něj možná ne po patnáctý ale podruhý) vodu na svý nový lodi. Takže vubec nevim o co ti jde Klokane a proč se do toho montuješ z vzdálenosti všem známé. Nám by bylo zase podstatně příjemnější večer s klukama pokecat a pogrilovat než bejt jen ve čtyřech a v neděli si společně ve větší partičce šoupnout (ano, po patnáctý) nějakou známou řeku.
[
kajman ]
28.08.2008 - 11:35:58 :: 2 ladis
jj dik za info, ty blaho je to tu mazec, dneska tezce nestiham, rano jsem byl surfovat, pak ve skole, pak veslovat a ted me ceka Doctors & Nurses party tak treba potkam nejakou hezkou sestricku. Uzijte si platno. Na kole se svezu a uvidim, zdejsi public transport totalne sux a jezdit vsude autem je taky sakra drahy. Mejte se super
[
kajman ]
28.08.2008 - 11:33:11 :: platno
2 Jirka- no ja nevim jakej je v tom rozdil, jet reky cos uz jel aspon 15x krat a kde te nic moc novyho nepotka a jeste nema moc vody, nebo jezdit na vlne? Ja myslim, ze to vyjde dost nastejno a na vlne se nemusis placat, ale taky se neco naucit. Takze no offence, ale v tomhle s tebou nesouhlasim. Dokonce si myslim, ze vlna ti da daleko vic nez jet po desaty stejny reky a jeste za nic moc stavu. No kazdopadne si uzijte vikend. JA byl dneska veslovat a 2x se koupal. Have fun and take care
[
ladis ]
28.08.2008 - 09:24:21
:: 2 kajman
hele jeste je dobry na to kolo sednout a projet se
[
ladis ]
28.08.2008 - 09:12:06 :: 2 kajman
velikost ramu a meterial,a pak cim to je osazeno
[
Jirka ]
28.08.2008 - 08:40:40
:: Rakousko vs. Platno.
Zdar prdi, to chcete jet vazne na Platno? Sice neni v Rakousku moc vody, ale je hezci nez se placat v jedne vlne. My jedeme s Danem v Patek do Rakouska, v Sobotu lezeni kletersteigu kousek od Kopace a v Nedeli asi Lammrik. Nechcete si to rozmyslet? Jirka
[
Tomáš ]
27.08.2008 - 22:10:57
:: Platno
Změna, na plattlig jedu
[
Roman S. ]
27.08.2008 - 16:56:26
:: vyučtovaní za rakousko
bych docela taky rad věděl, mně se ty penizky hoděj
|
|
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
|