|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
[
D/\/\/ ]
02.06.2006 - 11:20:20 :: REre:Ale No tak 2JirH
Tak to mě těší :) Lassing jsem nejel a ni nevim, že by ho někdo jel. Ještě mě čeká pět kusů (zkoušek) a pak léééééto : )) ale ty zkoušky : ((( je mi blbě. Jinak jsem včera konečně vytáhl fotky z Wrr. a máš tam i fakt mooooc pěknýho lopíka rozfázovanýho na tři fotky :)) A pak je tam naprosto epesní fotka jak z podkovy vykukuje jen tvuj fakáč na pádle.
[
Jirka ]
02.06.2006 - 09:42:15
:: Re:ale no tak
Mas pravdu Dane,ze je to o duvere,taky si na tebe nestezuji,naopak te chvalim,je to v pohode.nedavno jsem si to taky vyzkousel na Cenkarne,kde jsem byl jako pruvodce pro ty,kteri to nejeli.Jinak super zazitek mam z toho Lasingu.(nevim,jestli jste to nekdo nejel?)Jelo nas 18 kajaru i kajakarek a byla to nadherna souhra.bylo videt,ze jsou sehrany a me vzali mezi sebe a musim se pochvalit,ze jsem zapad, neplaval a naopak jsem odlovil plavacka.

dal bych zase neco podobnyho.

tak fajn vikend a kdyby nekdo nekam jel na den,dejte vedet,mozna pojedu kouknout na Cenkarnu.
[
D/\/\/ ]
02.06.2006 - 00:23:48 :: ale no tak
Kajmane, ty jsi taky pěknej řešič, ale jenom něčeho. Já se taky jdu rád podívat, ale někdy je to fakt akorát zdržující a opruzující. Ani jedno z míst kterých se dotýká Jirka a Tomáš jsem předem při své první jízdě prohlédnuté neměl a ani nikdy potom. Ale o té důvěře ta voda taky je, když budem všichni supr individualisti, tak to můžem akorát rozpustit.
[
kajman ]
01.06.2006 - 19:54:11
to mate jednoduchy panove- jelikoz jste strasny resici a kdyz jdete prohlizet tak to vsecko trva strasne dlouho. Kdyby jsme vas nechali tak vystupujete kazdych sto metru

. zatim cus
[
Zmáťa ]
01.06.2006 - 19:01:40
Jo, to je klasika. Mě vloni taky Dan na Mumlavě na otázku: "Co tady je?" odpověděl: "nic, jen to rozjeď do té skály na břehu, jako bys do ní chtěl vrazit".
Perun
[
Jirka ]
01.06.2006 - 16:25:26
Jo nekdy je fakt lepší,když nevidíš,do čeho se řítíš. Ikdyž ono tak jak Já jsem jel vetšinu težších vod s Vámi a vždy jen na voči,taky není úplně v poho. Zvláště,když na mou otázku,co mě tam čeká a jestli si nemám jít to prohlídnout mi Dan vždy odpoví" to jsou jen takový hupánky,to dáš" no a nahraně si stačim cvrknout do neoprenu a někdy nadechnout.Kdybych loni vystoupil před oknem na Čerťácích,asi bych to nejel.takhle jsem musel jet...
[
Zmáťa ]
01.06.2006 - 11:50:49
:: Re: Kapřík
To máš marný. Fík jednou řekl Kapřík tak Kapřík

. Já s tím Blatníkem taky nic neudělám, stejně tak jako fík se Sítkem

. Takže ti asi nezbyde nic jiného, než to skousnout

.
Perun
[
D/\/\/ ]
01.06.2006 - 11:44:55 :: Kapřík
Já teda chci Kapřici když už, protože moje loď je ONA :)))
[
Zmáťa ]
01.06.2006 - 09:10:45
:: Sítko
Mimochodem, Fíku, kdy si seženeš nějaké Sítko version 2 ? Nebo to bede v.1.1 případně demoverze?
Perun
[
Zmáťa ]
01.06.2006 - 09:05:58
:: Re: Blatník
Vlny bych nerovnal, to bychom pak jezdili samé voleje

. A s těma očima - je otázka, co je lepší, vidět, nebo nevidět do čeho najíždím. Když dobře nevidíš, tak můžeš najet někam, kam nemáš. na druhou stranu, když už rozpoznáš v jakým nářezu jsi, je pozdě na to začít se bát, protože musíš řešit problémy, do kterých jsi najel. Když vidíš, tak se lekneš příliš brzy a přeneseš.
No ale za zkoušku nic nedám, na vstupní vyšetření půjdu, a snad ty oči opravit půjdou

.
Dane, Kapříka jsem definitivně schválil, takže abychom to shrnuli, já mám blatník, ty kapříka, fík sítko a ostatní také postupně dořešíme, aby jim to nebylo líto
Perun
[
Jirka ]
01.06.2006 - 08:29:19
:: Re: Blatník
Tak jak tak koukám, tak jsem si asi nas.... do hnízda. Sorry Tome,ale to se nedalo nevyužít takovou přesmyčku. To jsem ale netušil,jakou to rozpoutá takovou debatu. Tak na oplátku si můžeš vymyslet nějakou na ,ale hezkou opravdu hezkou přezdívku na mého nového King Pina 6,3.
No a až se někdy setkáme,tak to zapijem a srovnáme veškeré vlny. Jinak Ti přeju aby se ti povedla ta operace,protože jak napsal Dan,nedokážu si představit,že jedu takyvý hnoje na slepo či rozmazaně. Zase na druhou stranu nemáš se čeho bát,když nevidíš do čeho padáš.

Good luck
[
D/\/\/ ]
31.05.2006 - 23:56:13
:: Sabinka seděla na Blatníku a jedla Kapra
Supr, že si se mě zastal Fikus, Blatník už bych oficiálně přijal.

Sabina je Vráťova (taky je to tam napsano) a nikdo mu ji nebere, akorát se mi to jméno líbí.
Toho Kapříka si Fiku ještě vyřídíme!
[
Zmáťa ]
31.05.2006 - 21:38:25
:: re: Bla(t)n(t)ík
I ty, Fíku? Tak to se nedá nic dělat

. Ale ten Kapřík taky není špatnej

, co říkáš, Dane?
Jinak, Jirko, ten blatník si ještě vysvětlíme
Perun
[
Fik ]
31.05.2006 - 21:11:40
:: Bla(t)n(t)ík
Musím se zastat Dana a myslím že Blantík by měl už na vždy zůstat Blatníkem jinak nějaká párty by se měla určitě zorganizovat
[
fik ]
31.05.2006 - 21:07:51
:: Sabinka
Sabinka je Dane Vráťova ty máš Kapříka nezapomeň
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|