Poslední akce

Kamenice
home run

06.01.2022
Mumlava, Jizera

02.01.2022
Vltava

27.08.2021
Salza, Hinterwildalpenbach

05.08.2021
Gimbach, Gail
--

14.06.2019
Více ...

V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466

[ fik ] 31.05.2006 - 21:06:01
"ty po mě kamenem, já po tobě chlebem" Když je ten chleba dostatečně tvrdej nebo alespoň nacucanej vodou tak proč ne?

[ kajman ] 31.05.2006 - 20:23:37
tak zapichy a jedna zkouska jsou doma- jeste dve velky zkousky a jedna mala a je to v suchu

[ D/\/\/ ] 31.05.2006 - 15:58:11 :: Oko na blatníku
Tak si vymysli něco originálního kurňa! Moje Sabinka (to zase teda vymyslel Vráťa) nebude žádný sítko a co se tvé současné lodi týká, tak tim bych se moc neoháněl protože sítko si chtěl říkat mojí lodi. Jen jsem ti připoměl jak jsi si vedl dříve, abys nám moc nezpychnul... Jinak s tim viděním na vodě bych ti to moc přál, protože to je něco co, si vubec nedokážu představit, že bych musel podstupovat.
"ty po mě kamenem, já po tobě chlebem" taky neuznávám, ale dokážu nějak přenést přes srdce že si ze mě někdo dělá srandu... toť vše

[ Zmáťa ] 31.05.2006 - 15:28:28 :: Pyraňka
No to víš, já nejsem křesťan, takže takové to "ty po mě kamenem, já po tobě chlebem" neuznávám . Ale "oko za oko, zub za zub" to je jiná. Takže, když z mého skvělého nového Bluntíka děláte Blatník, tak ho bráním stejnými prostředky . No a moje téměř rok staré EZ je ve slušném stavu. Nikdy ještě nekrysilo a paluba je tím pádem téměř netknutá. A to se počítá ! No a jestli se mi podaří dát do kupy oči, tak na tu vodu budu i vidět a konečně se taky podívám, cože jsem to kdy nasmahnul .
Perun

[ D/\/\/ ] 31.05.2006 - 15:09:30 :: diskuse
No posezení s popitím bych rozhodně dal třeba až budu potřebovat po nějaký zkoušce vydesítkovat mozek. Napětí cítim akorát vždycky když čekam jestli se urazíte ještě víc - nějak asi špatně vtipkuju no, co... Pavlik to dřív dělal taky a teď když to někdo dělá jemu, tak se bouří, ale toho nesmim dráždit už vubec - už se mnou od tý doby ani nemluví... :// . A na moji Pyraňku vubec nic nenasazuj!!!!   To tě důrazně žádám, protože ta je v mnohem lepším stavu než tvuj minulý EZ, který se dožil s jediným majitelem asi čtvrtinového věku celkem !!!!   Majte sa : )) )faaaaajn (už mi chyběj "jen" dva zápichy : )))

[ Zmáťa ] 31.05.2006 - 09:44:18 :: Blb, blatník
1. Nic si nemyslím. Jisté napětí v diskuzích během posledního měsíce cítím a nemyslím si, že je to dobře. Možná by bylo vhodnější uspořádat nějaké kyblíkářské posezení, popovídání si a popití.
2. To je jedno. Furt lepší než sítko (to bude mimochodem pravděpodobný název všech S6 )

[ D/\/\/ ] 31.05.2006 - 08:32:21 :: Blb, blatník a voda v nedohlednu
T:Tím pádem mě napadá otázka zdali si o mě nemyslíš, že sem uplně blbej??? Ohrazení v tom jistě je, ale co zbývá mi...?
T:Blatník bude pěkná nová přezívka tvé lodičky nemyslíš?
K:Já bych asi ani neměnil, ale i kdyby tak by jsi si moc nepomohl, protože u mě je to ještě prokládané návštěvou posledních cvičení, kde se všichni trumfujou tim na co ti ten zápočet prostě nedaj... A moje vyhlídky na červen??? pět až šest zkoušek na čtyři týdny : /

[ Zmáťa ] 30.05.2006 - 23:52:58 :: Odřádkování, blatník a volno
Odřádkování - funguje - jen ho použít (pokud jsem tedy správně pochopil tvůj záměr)
Blatník - Možná špatně vidím, ale napsal jsem Bluntíka vyrábí ho firma Necky
A konečně k tomu volnu - myslím si, Dane, že jsme se nijak moc neohražovali, pouze jsme se snažili vysvětlit, proč právě tento termín. 5ekl bych, že ohražení je cítit spíše ve větě "i když sem dokola řikal, že musim pracovat" . Ale nezoufej, určitě bude i jiná voda
Perun

[ Paja ] 30.05.2006 - 23:35:50
ten smailik mel byt o pet radku vejs a k jine casti diskuze zel to nejde
tome mel bys to poresit

[ Pája ] 30.05.2006 - 23:33:23
2 kajman klido mit na to hlavu
a myslim to vazne ............ smrtelne

[ kajman ] 30.05.2006 - 22:32:23 :: freetime
no ja byt vama tak se tady moc s colnym casem neohanim. Klidne bych s nekym z vas menil. Rano vstanu, zhltnu vlocky, jedu do klementina, do jedny drtim, jdu na obed, zpatky do klementina, v sedm ne polivku vedle do hospody, zase do studovny a v deset jedu na kolej s tim ze druhej den to bude zase stejny . Tak co- vymenite si to nekdo????  

[ D/\/\/ ] 30.05.2006 - 21:02:06 :: ReVšem
2JirHor.:
Tak to určo dej vědět, určitě bych si rád něco sjel, pokud ještě bude voda.(moje vyhlídky na léto nejsou vubec vodácké) Ten poslední víkend črce pravděpodobně jedu na Slovensko, takže ten bych se asi nepřidal.
2HArdWorkers.:
Pánové T&P doporu4oval bych vám založení spolku Bible svaté všech pracujících ! Já si z toho dělam srandu, ale vy se vždycky ohradíte jak když vás nanožeberu!!! Pochopitelně tady nikoho nepovažuju za turistu ale kdybych stál o výklad zákonníku práce s jeho aspekty na osobní život, tak si vás z fleku zavolam :)))

[ Jirka ] 30.05.2006 - 16:49:32 :: Rakousko
No nevim Tome,jezdit Certaky na Blatniku? a z jakého je auta? Jo Dane,Ja jsem uvazoval,ze bych jel do Rakouska i někdy ke konci Července na prodlužený víkend. Okolo Cyrila pojedu asi za létáním do Slovinska nebo Itálie. Takže bychom se možná domluvili.to se uvidí,je to daleko.

[ Pája ] 30.05.2006 - 16:44:43 :: změna názoru z vlastní smutné zkušenosti
musim se zastat Tomáše, nic ve zlém, ale když jsem studoval a čirou nahodou jsem měl vše hotové už v červnu .......... jako že nikdy , tak jsem volno "resit nemusel" prostě ho byly cca 3měsíce ikdyž převázně pracovní nebo studijní. ale teď když někteři maji jen 25 dní dovolené tak hold musí vážit jak s tím volnem naloží a jak pokud možno ho co nejvíc ušetřit
a vůbe co kvůli takovejm vždyt máme vlastní vybaveni tak nás neházej do jednoho pytle s turistama

[ D/\/\/ ] 30.05.2006 - 16:05:06 :: bože!
ty mluvíš jak kniha ! to by mě asi nenapadlo ! přesně kvuli takovejm musim ty inkriminovaný svátky pracovat a honit se jak pes !!!!   :)

1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.

[Tento obrázek uvidíte ještě 25 minut a znovu za 11 dní a 2 hodin.] Photo : Mudra / Location : Lengarices, Albania, 2009 /
| úvod | něco o nás | užitečné odkazy | diskuse | co bylo | co bude | | nepřihlášen | přihlásit se

© Kyblíkáři   2004 - 2025