Poslední akce

Kamenice
home run

06.01.2022
Mumlava, Jizera

02.01.2022
Vltava

27.08.2021
Salza, Hinterwildalpenbach

05.08.2021
Gimbach, Gail
--

14.06.2019
Více ...

V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466

[ D/\/\/ ] 19.04.2006 - 17:48:14 :: most
Jo tak to by mě taky zajímalo... A tou fotkou se nestyď pochlubit !

[ kajman ] 19.04.2006 - 16:50:40
ty filipe ze kteryho mostu jsi to skakal?? to by me fakt celkem zajimalo

[ Fík ] 18.04.2006 - 20:09:50 :: Magořina z nudy
Čau lidi tak jsem dnes skákal z toho mostu a musím uznat že to byl jeden z mejch nejblbějších nápadů jaké jsem měl za poslední 3 roky. A to už jenom kvůli tomu že jsem se při dopadu téměř zrakvil a po něm to bylo eště horší protože jsem se snažil najít svůj vyražený dech nicméně to za těch pár fotek určitě stálo

[ Jirka H. ] 18.04.2006 - 14:38:28
Jo,to je v pohodě.Taky jsem parkrát přemýšlel,že to hodím do roští.Zvláště,když jsem zvedal hned v první peřejce.A trochu morálu mi sebralo,když jsem zvedal těsně nad Navaroskou soutěskou.Taky jsem tu jednu vlnu raději přenesl a u tobogánu chvíli váhal.Ale ten byl dle mého názoru zdarma. Jo a pohni s těma fotkama,ikdyž jsem na nich jen nahoře a ne ve skoku,tak mi pošli všechny na adresu jirhor@volny.cz.

[ Zmáťa ] 18.04.2006 - 13:21:16 :: to Dan a Jirka
Jsem, Dane, rád, že uznáváš, že je to i tvoje vina - Z Čerťáků zatím žádná zpráva . Já už to mám rozepsaný. Fík zas tu sáňkařskou ...
Tak snad tu začne bejt živěji.
Jirko, asi mě málo znáš. Pěšky chodím nerad - to bych se raději zrakvil. Ale každopádně jsem to rozdejchával notně.
Perun

[ Jirka H. ] 18.04.2006 - 13:12:17 :: Kamenda
Tak to si musim taky prispet. Ráno bylo krutý,přece jen toho rumu nebylo málo,počasí fakt humáč,ale jinak voda skvělá,bylo to o hodně težši než ta Jizera.Mám pocit,že by se Ladis zrakvil.(ne,že bych mu nevěřil). S těma sjezďákama to bylo v pohode a nikdo na nás neřval.No ,ale Tomáši,když jsem Tě viděl,jak jsi to vydejchaval,vypadal jsi,že to pošles do údolí a půjdeš pěšky. Ale celkový dojem byl,že to byla parada. Diky kluci,že jste mě vzali a už se těším na Labíčko a pařenici před i po sjezdech. Jirka H.

[ D/\/\/ ] 17.04.2006 - 21:58:35 :: promiň, že zase musim reagovat
....ale kdybys namísto tý naprosto zbytečný ztráty času se psaním sáhodlouhých vysvětlení, která málokoho zajímají radši napsal článek do akcí určitě by to víc lidí potěšilo.... duben v háji a my tam máme víc než 7měsíců starou akci !!! - to je teda i moje ostuda a stydim se : (((

[ Zmáťa ] 17.04.2006 - 21:10:41 :: Re: "Tomášovi moc nechybělo"
No, při tom prvním prásknutí se mi nějak pootočilo pádlo a nemohl jsem odzvedat. Nakonec jsem odzvedal s problémy o dno (fuj, to jsem ale ras na svoje pádélko). Kdybych to nakonec neodzvedal, určitě bych hledal správnou polohu pádla, protože kyslíku jsem měl dost. Po odzvedání jsem buhužel nebyl ve správné stopě, a vícemeně jsem si tak akorát stačil přehmátnout pádlo a spadl do dalšího válečku a zvedal jsem znova (a v pohodě, protože zvedání mám zmáknutý na obě strany dobře) a pak ještě jednou v následujícím válečku. No a pak jsem už zajel do vytouženého vracáčku a zhluboka vydechoval . Takže s tím závanem krys bych to tak černě neviděl.
Perun stál při mě!

[ D/\/\/ ] 17.04.2006 - 20:25:54 :: "Tomášovi moc nechybělo"
Myslel jsem to přesně tak, jak tušíš... tzn. že , to zavánělo krysou (nejen moduritovou) a podle toho jak si se vydejchával ne jednou : )
.
.
Jelikož sme všichni dost líní tak se fotilo jen na čtyřmetráku. Každej máme jednu fotku a jestli se zrovna ta moje nepovedla tak si mě nepřejte : )

[ Zmáťa ] 17.04.2006 - 20:00:26 :: Re: Neděle
Jak jsi to, Dane, myslel s tím "Tomášovi moc nechybělo"? Sice jsem toho někalikanásobného zvedání měl plný zuby, ale do krysy bylo ještě daleko, tím spíš, že neumím najít strhávací očko . Jinak na helmě jsem oběvil několik drobných škrábanečků .
Voda byla super, nic jsem nepřenes, a tak je vše v naprostém pořádku. Fotky ze čtyřmetráku snad brzo zveřejním
Perun

[ D/\/\/ ] 17.04.2006 - 19:48:01 :: nuda
Ja sem koukal Kajmane, že si to dobře vychytal... Smědá měla supr vodu a Kamenice se třiceti kubíky vubec nebude lehká.... : ) Jestli se nudíš Fíku, tak bych ti doporučil Žďákovský most nad Orlickou přehradou, tam sice házeli mrtvoly v sudu a ne v sítku, ale je to podobný... Hlavní je, že se dostaneš do telky : ))))

[ kajman ] 17.04.2006 - 19:34:41 :: nuda
sorry fiku, ale ja nepujdu pac se zrovna nenudim.

[ Fík ] 17.04.2006 - 18:56:48 :: něco z nudy
Co se jít zítra na chvíly zrakvit na Jizeru? Konkrétně mám na mysli pár skoků z mostu nejspíš na kajaku a pár pěknejch foteček ať máme o čem psát pokud se vám chce tak mi sem napište šel bych na to těsně před 15. hodinou a párkrát si jumpnul

[ kajman ] 17.04.2006 - 18:26:11
to je ok, az na to ze v sobotu jsem na ty jizere zlomil padlo . Jinak dneska odpoledne jsem byl na Smedy. Bezva ricka. Ted se asi na vodu chvilku nepodivam- jsem celkem pozadu se skolou

[ D/\/\/ ] 17.04.2006 - 14:22:06 :: neděle
Ahoj Jakube, škoda, že jste nemohli jet i v neděli. Dali sme Kamendu z Plavů do Jesennýho - přesně to, co jsi chtěl... Bylo to pěkný, vody bylo dost, Mirinda dal krysu, Tomášovi moc nechybělo, prudili nás rychlostňáci, lidí tam bylo dost, pršelo, voda byla ledová a ráno krutý. Soráč, že jsi si to nedal, ale Ladis by tam měl asi hodně problémy a asi by z toho měl horší zážitek než ty z Jizery.

1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
Vyska 250

[Tento obrázek uvidíte ještě 41 minut a znovu za 11 dní a 2 hodin.] Paddler : Schároš / Photo : neznámý / Location : Vltava, Lipno, slalomka /
| úvod | něco o nás | užitečné odkazy | diskuse | co bylo | co bude | | nepřihlášen | přihlásit se

© Kyblíkáři   2004 - 2025