|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|
[
Potápka ]
03.12.2005 - 15:06:44
Ahoj kluci! Dnes jsem byla upozorněna jedním z Vás, že je tu na mě nějaká narážka(už jsem zrušila odběr novinek). Tak jsem si to přečetla a musím reagovat. Jak to vypadá, tak bych měla zase něco vymyslet. I když si chlapi myslej, že se bez ženských obejdou, tak se tu zase jednou ukázalo, že alespoň jeden ne. Promiň, Pájo!!!
Ahoj, já se brzy zase ozvu. Potápka
[
kajman ]
03.12.2005 - 12:31:27
:: demenze
hele fiku, co je to demenze? To je jako demence v nový dimenzi
[
Fík ]
01.12.2005 - 20:58:20
úmětičák byla super demenze ale stálo to za to
[
D@N ]
30.11.2005 - 22:45:39 :: Mílovi
Odeslal jsem, doufám že dostatečně vysvětlující mail na tvou adresu pujcovna@dronte.cz, protože nevím kdy a zda vůbec bys četl reakci tady.
[
Míla - Dronte ]
30.11.2005 - 22:10:48 :: Hovádka na Únětičáku
Kluci, díky za názor ohledně Únětičáku, jenom - bylo nás skoro patnáct, lodě z půjčovny byly tři a struhadlo to fakt bylo. Ale stálo to za to a jestli v budoucnu zaprší, tak to bude něco.Jinak, reportáž je na www.dronte.cz, v sekci kajakářská škola.Ať vám to šplouchá.
[
kajman ]
26.11.2005 - 19:55:42 :: fotbálek
Diky, Oetz byl fajn. No já bych taky zasel nekam na fotbalek. Horsi je, ze ted toho je trosku dost, ale pristí tyden by se to melo snad nejak uvolnit.
[
D@N ]
26.11.2005 - 19:16:22
Já taky nějak musim víc bojovat než doteď. Viděl jsem tvoje video z Otzu a musim říct, že je to pěknej nářez.... Někdy bych zašel zase třeba na fotbálek, nebo jen tak pokecat... Tak se mějte
[
Pája ]
26.11.2005 - 10:51:04
asi nejspis spunta, do doby než seženu víc peněz, potom možná huku, ale uvidim jak se mi naněm bude jezdit
[
kajman ]
26.11.2005 - 03:29:32
:: uceni
no, ja nevim jak vy, ale ja se ucim. Nechal jsem si zapoctovou seminarku na posledni chvili tak nad tim asi prosedim tenhle víkend

. Jestě me pak ceka histologie a pak v pondeli je nejaka medicka kalba

nebo co tak se snad uthnu. Jo jeste bych se chtel omluvit Tomasovi za to ze jsem mu nenechal tu videokameru. Jsem sklerotik a zapomnel jsem na to

. Tak co to nakonec bude pájo? Jo dane nevim jak ty, ale ja se uz hrozim

, zatim bojuju o zapocty a taky to neni zadnej med. No nic zatim cus
[
Pája ]
26.11.2005 - 00:00:18
když to pujde dobře tak si toho creeka koupim v březnu
[
D@N ]
25.11.2005 - 21:55:30
:: nechci chcipnout chcipaku
Pokud si myslíte, že všichni vodácky umřeli, není to tak zcela pravda. Včera totiž 2 atomová (a možná i lehce zpomalená) hovádka jeli Únětický potok prvosjezd (ww2). Nicméně jim nelze příliš závidět, protože dle neoficiálních informací je to struhadlo na lodě, které si jeden z nich dokonce půjčil v půjčovně.
No zkouškový sice ještě moc nehrozí, ale možná se pak zhrozim já.... Jinak by mě zajímalo kdy si Paja koupí tu creekovku, kterou mu budeme všichni wojíždět:)

Ohledně silvestra všichni počítejte se společnou kalbou ANEB dááááám si sedm piv a jednu zelenou fíku!
[
Pája ]
24.11.2005 - 22:52:48
a co? študáci šprtaj a nemaj čas zkouškové klepe na dveře a ostatním asi není moc do řeči teď jdyž skončila sezóna a nebo nemají přístup na net. Ostatně bez fanklubu je to na .......
[
Zmáťa ]
22.11.2005 - 22:54:54
:: Stará verze stránek
Ahoj, protože jsem nedostal žádné připomínky k funkčnosti nových stránek, ukončil jsem podporu staré verze a vymazal ji.
Perun
PS: je to tu ňáký chcíplý - nebýt statistik, tak si myslím, že úplně - tak s tím něco dělejte!
[
Šimpi ]
17.11.2005 - 20:04:52
:: Hezkej Web!!!
Tak teď to vypadá fakt hezky!!! Dobrá práce!!!
[
Pája ]
17.11.2005 - 10:25:03
:: 2 Lucka
Čus kajmanko nějak dlouho ses neozvala, jak se těšíš domů už se to krátí co ????   No každopádně se už všici těšíme až s námi vlítneš do nové sezóny

zatim čus
|
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
|
|
|