Poslední akce

Kamenice
home run

06.01.2022
Mumlava, Jizera

02.01.2022
Vltava

27.08.2021
Salza, Hinterwildalpenbach

05.08.2021
Gimbach, Gail
--

14.06.2019
Více ...

V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466

[ D&N ] 25.08.2005 - 19:55:03 :: Trnávka na usmíření :) joooooooooooo!!!
Tak doufam, že pěkně pokalíme a že si to s fíkem vyříkáte :) Já se těšim jak malej Jarda :))) Cajka samozřejmě napadlo jet měchuřinu, ale pracuju na jeho cestě s pevnou lodí... Natrhaný vazy má, ale prej "už je to docela dobrý." MEZEK teda rozhodně jsem a nestydim se zato protože boj za nejlepší českej kanál, kterej v lecčems natrhne *** Čuňovu stojí zato.

[ Pája ] 25.08.2005 - 19:10:47
To doufám taky, cajku jestli to čteš vem prosím spacecadeta musíš se nám přece pochlubit nééééééééé?!

[ Honza ] 25.08.2005 - 18:35:55 :: Cajkos
To mě teda štve, já jsem myslel že cajkos má přetrhaný vazy nebo něco takovího. S Cakosem už jsem nebyl na vodě minimálně rok a nekalil jsem s nim od Silvestra a Trnávka by byla na to zrovna tak ideální(na to pokalení v cajkos hospodě a poježdění na kanále) i když Trnávka neni zrovna moc bezpečnej kanál, ale rozbýt huba se dá všude! Tak pozdravujte cajkose a pořádně si zasmažte!!! Jo a doufám že tam cajkos jede s pevnou, aby ho náhodou nenapadlo sednout si na měchuřinu!

[ Pája ] 25.08.2005 - 18:32:58
jede se na trnávku stejně už nezaprší tak, aby bylo dost vody a stěma dvěma mezkama stejně nikdo nehne a já jezdím kuli partě a pak až kuli vodě, ikdyž Fika potom čím mě nazval - ano fíku četl jsem original - klidně oželim, snesl bych jakoukoli jinou nadávku, ale tímhle si u mě fakt skončíl , sory, ale tohle jako srandu brát nemůžu sažim se oto už od pondělka a nějak to nejde . No nic uvidíme se na trnávce budu se těšit až mě MrCajkos ožere , jo a stejně musím otestovat nový zvyšovač objemu nevím jak se to píše anglicky tak mi napověz Kajmane.

[ D/// ] 25.08.2005 - 17:36:20 :: suchý hydro
Tomáši, Na Trnávce ti suchý Hydro teda rozhodně nezůstane !!!!   To ti zaručuju :) Mirindo to je fakt škoda, že nemůžeš - jede tam i Cajkos:) Kdyby se ti nějakym zázrakem podařilo urvat z práce a bude se ti chtít na Trnávku, tak mi napiš co nejdřív!

[ Zmáťa ] 25.08.2005 - 14:27:09 :: Re: stavy řek
Ano, a včera měla pouze 55cm. Uvidíme zítra, jestli něco poteče, nebo ne. Každopádně jsem suchej a to je špatně. Takže nejvyšší čas to napravit. Perun

[ Honza ] 25.08.2005 - 12:55:54 :: stavy řek
Hele Dane, kajman jel dneska na Kamenici, ještě ráno měla v Plavech 80cm, ale rychle klesá ted má 66cm, ale to je stále dost dobrý je to průtok nějakech 9m3/s!!! Ale otázka je o kolik to klesne do výkendu. Jinak Mumlava má stav 81cm, ale to nevim jestli je to dobrý nebo špatný! Ale at jedete kam jedete každopádně si to tam užijte já du bohužel do práce!

[ D/// ] 25.08.2005 - 10:02:35 :: 2Kajman
A kym bys jel ty? Na Jizeře v Jablonci je 60cm a to je taky struhadýlko :) Pěkný den všem.

[ Pája ] 24.08.2005 - 23:30:03
stejně je to všchno nesmysl, už mě to nebaví, nějak to dopadne.

[ lucka ] 24.08.2005 - 23:21:19
Vy mate problemy lidi - ja tady resim, kterej vikend pojedem lyzovat teda jestli pojedu. Slysela jsem ze nam pekne stoupa labe a vltava. A meli jsme tady ve spravach povodne v rakousku a v nemecku. Jak to vypada v bolce?

[ kajman ] 24.08.2005 - 23:15:30 :: tak nejak vsechno
2dan: co se tyce ty cistoty vody tak to je uplne stejny jako na podzim. Z ceho asi je voda na podzim- z destu. Takze je uplne jedno kdy to jedes pac ten bordel se splachne stejne. Jinak mi to nikdy neprislo nijak extra spinavy. jo kalny mozna jo ale napr. Kamenice se na hornim toku moc nespini. 2pavel: Ja na trnavce byl uz takhle dvakrat a docela dobre jsem zajezdil. Musis jenom furt cumet nahoru jestli na tebe nenajizdi nejaka mechurina. Moc ohleduplny nejsou a casto to nemaji ani pod rukou takze je lepsi se hodne rychle spakovat do vracaku ale jinak se to da. njinak ten beton neni moc ohleduplny jak k vasi kuzi tak ani k vybaveni ale kdyz si clovek dava pozor 2Lucka: Oslava je v nedeli na zahrade. 2all: take care and enjoy yourslves

[ D/// ] 24.08.2005 - 23:02:41 :: řeky neřeky.....
Zrovna od tebe bych to teda nečekal, ty si snad myslíš, že někde na horní jizeře bude krásná čustá jarní voda??? O tom si teda můžeš nechat zdát! Bude to plný větví, klacků a špíny kterou ty deště spláchly ze silnic, svahů a měst.... A jestli ti jízda v amazonsky hnědé řece plné klacků, PET lahví a polystyrenu připadá bezpečnější než Trnávka, kde se přes tebe sem tam převalí nějaká ta měchuřinka tak jeď, ale já si počkam na podzim nebo jaro. :) Ještě je tu šance jet zachraňovat Koppentraun, ale je to dálka. Nicméně tam spousta pražáků míří.... :) dík bohu zato.

[ Lucka ] 24.08.2005 - 23:02:13 :: 2 kajman
hele kubo jenom takova dost technicka otazka - jdete v nedeli na tu oslavu na zahradu na obed? Chtela jsem babicce zavolat tak zjistuju kde bude. Dikas.

[ Pája ] 24.08.2005 - 19:31:00 :: víkend
Ahoj, co se týčeté Trnávky tak by jste si měli uvědomit, že se příští týden jede to lipno a v největší prvaděpodobnosti cca99,99999999% budou chtít ty hovada - tomáš promine- na měchuřinách potrénovat, vzhledem k tomu, že je cokoli na Vltavě a Labi pod vodou. A to, že se jedná o rodinnou travku je nebude zajímat, no prostě pomyšle, že mě pod sebou vlečou tací, jako např procházkovci, po tom "hladkém" dně,plém ocelových ok, tak mi je docela šoufl. No každopádně je to každého věc. Nechtěli jste se omezovat jedním válcem a teď když možná potečou řeky je stejně absurdní omezovat se jedním kanálem, pokud nebude jiná možnost tak proti Trnávce nic nemám, Ale jinak bych byl radši pro řeku.

[ fík ] 24.08.2005 - 12:58:56 :: DŮLEŽITÉ
http://www.koppentraun.at/index.html všichni tu petici podepiste a odeslete JINAK PŘIJDEM O KOPÁČ

1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.

[Tento obrázek uvidíte ještě 24 minut a znovu za 11 dní a 2 hodin.] Paddler : Dan / Photo : Mudra / Location : Mrežnica, Chorvatsko 2005 /
| úvod | něco o nás | užitečné odkazy | diskuse | co bylo | co bude | | nepřihlášen | přihlásit se

© Kyblíkáři   2004 - 2025