Poslední akce

Kamenice
home run

06.01.2022
Mumlava, Jizera

02.01.2022
Vltava

27.08.2021
Salza, Hinterwildalpenbach

05.08.2021
Gimbach, Gail
--

14.06.2019
Více ...

V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466

[ Zmáťa ] 07.04.2005 - 16:47:02 :: Re:Břehulák vs krysa
Já se ale nesnažím zbavit potupy za to, že jsem blbě zaparkoval své EZ a následně uplaval, vylezl na strom a nakonec doplaval ke břehu. Já se pouze bráním nařknutí, že se jedná o krysku! Nějak mi uniklo tvoje jméno!? Předmět prodloužím během noci - díky za připomínku. Perun

[ PrvníLetošníKrysička ] 07.04.2005 - 16:39:24 :: břehulák versus krys
V prvé řadě čumim jak bacil do lékárny - vy u toho snad sedíte nonstop nijak mi to neva, ale frekvence přírůstků příspěvků je taková že by se za ni nemuselo stydet leckteré fórum. A ted teda k skutečnému tématu - Břehulák je vlastně o něco málo málo menší potupa než krysa, protože nepředcházelo cvaknutí a nezvednutí, avšak podle mého možná nedovyvinutého mozku by měla krysa a břehulák stát na stejném stupni nešikovnosti a tedy i výsměchu kamarádů protože za břehuláka může ve sto procentech případů sám pádlista, ale kryska může být zapříčiněna i neovlivnitelnými a nepředvídatelnými událostmi (jako například zlomené pádlo :))))))))) PS: na tu Kamenici Luki jede dneska jsem mu psal. pozn.: pro T, v předmětu by se hodilo asi tak dvojnásobek povolených znaků pane programátor....

[ Zmáťa ] 07.04.2005 - 15:55:31
Nechci to zakecávat. Ale podle tvého algoritmu si dej pozor, protože až si půjdeš zaplavat, tak tím okamžikem způsobíš tolik krys, kolikrát si vysednul z lodi od posledního plavání. Divném, že? Zkrátka, prásknutí a následné plavání = krysa. Perun

[ Pája ] 07.04.2005 - 15:51:38
TO nezakecáš!!!!   !!!!   opuštění lodi + plavání = KRYSA, už tomu rozumíš??? Perun KRYSO

[ Zmáťa ] 07.04.2005 - 14:52:47 :: Krysa?
V tom případě jsme udělali krysu všichni. Nebo ty jsi z lodě na břeh nevylezl? Rozdíl je v tom, že někdo na břeh a někdo na kmen .

[ Pája ] 07.04.2005 - 14:50:32
Opustil jsi loď? opustil tak je to krysa KRYSO

[ Zmáťa ] 07.04.2005 - 13:56:41 :: Drzouni
No nazdar, jste pěkně drzí ke starším lidem. A krysa to prostě není. Snad poznám krysu. Vždyť jsem si jich ještě loni užil dost a dost. Zaplavání? To ano. Ale skok (nebo vlastně pád) ze stromu do vody bez lodi a následný kraul ke břehu není krysa. Perun vás potrestá! Perun

[ Pája ] 07.04.2005 - 13:08:37
čus Fikus jak to že nešprtáš?

[ fik ] 07.04.2005 - 13:07:22
Mas pravdu tomasi pokazde jsem musel letos zvedat ale za to jsem ani jednou nemusel procvicovat plavani

[ Pája ] 07.04.2005 - 13:07:20
Říkáš ty,ale znáš to, pravda je fádní a lidi si vždy vyberou co se jim hodí na mlýn, tak čus KRYSO

[ Zmáťa ] 07.04.2005 - 11:32:25 :: Re: vylézání ...
Jakápak krysa! Z lodi jsem vylezl na kmen, lo´d plná vody odplula a až potom jsem si dal kraula ke břehu. Prostě jsem sportovně založenej. Podle mě kryse musí předcházet prásknutí a to se mi NESTALO !!! Každopádně ostuda to je. Nicméně kdyby mi bylo hozeno pádlo... Ale co s tím nadělám. Pro mě je důležitý, že jsem dobře projel Tobogán. Jinak bych se na vašem místě nebál. Ona ta kryska někdy příjít musí. Fík měl v jednom pravdu. Mám kur... štěstí! A nejvíc ho štve, že on ne. Zatím pokaždé musel zvedat. Já zatím jen jednou!

[ Pája ] 07.04.2005 - 11:22:44 :: vylézání - břehulák
No tak to razmáznu já továm bylo tak Tom se svou lodí, váhou a motorikou si vybral ten "největší" vracák, odhodil pádlo, a rázem byl opřen o blízký srom. Potom už to šlo rychle, parádní KRYSA a půlkylometrový běh za jeho odplouvájící lodí (můj běh) a to p..o než aby odneslo mojí loď tak přijuchalo zamnou a já si ten spritík dal zpět zase pro svou loď. No co nato říct???prostě

[ Zmáťa ] 07.04.2005 - 09:26:56 :: Víkend na Kamendě
To se vám to kecá, když jste ještě svobodný. Já budu moct jen jeden den. Na druhej nedostanu propustku. No to víte, jsem ženatej - a proto: NEŽEŇTE SE!!! Mimochodem, Fíku, nevím kdo musí pořád eskymovat, protože mu to letos nějak nejde. No, a jednou to přeroste v parádní krysu! A docela jsi mě mile překvapil, že jsi ještě nezačal rozmazávat můj krásný styl při vysedání z lodi. Ti snad budu muset koupit panáka. nebo že by "plzničku"?

[ fik ] 07.04.2005 - 08:32:10
SSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUPPPPPPPPPPEEEEEERRRR kamenda na celej vykend mejdanek a spousta dalsich slasti a radosti .Uz se tesim az to reknu doma tata me asi zabije .Nicmene si to nemuzu nechat ujit takze se mnou pocitejte stejne se chci pokochat tema vasima kryskama

[ D/// ] 06.04.2005 - 19:31:57 :: dont worry Die happy
Fiku, pravda je fadni vid :) Na tu Kamenici pocitejte ze to si fakt nechce nechat ujit - je to tezzsi ale da se to celkem i prenaset ale je to co se charakteru reky tyka parada :) takze jedeme doufam vsichni !!! a na celej vikend - udelame nejakej mejDANek :) .

1 2 3     << předchozí    
    následující >>     464 465 466
V diskusi je celkem 6978 příspěvků na 466 stránkách.
Vyska 250

[Tento obrázek uvidíte ještě 19 minut a znovu za 11 dní a 2 hodin.] Paddler : Mudra / Photo : Luki / Location : Mrežnica, Choravtsko, 2005 /
| úvod | něco o nás | užitečné odkazy | diskuse | co bylo | co bude | | nepřihlášen | přihlásit se

© Kyblíkáři   2004 - 2025